T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Kırıkhan Devlet Hastanesi

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Kırıkhan Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Hastanemiz Kalite Standartları Kapsamında 2021 Yılı Beyaz Kod Tatbikatı Gerçekleşmiştir.

Güncelleme Tarihi: 05/11/2021

• senaryo 1.jpg
  • senaryo 2.jpg
  • senaryo 3.jpg
  • senaryo 4.jpg
  • senaryo 5.jpg
  • senaryo 6.jpg
  • senaryo 7.jpg
  • senaryo 8.jpg
  • senaryo 9.jpg
  • senaryo 10.jpg
  • senaryo 11.jpg
  • senaryo 12.jpg

Hastanemize aşı yaptırmak için gelen hasta maske takması konusunda görevli personel tarafından uyarılır. Hasta uyarıyı ciddiye almayarak maskesini takmaz. Personel tekrar uyarıda bulunur. Hasta gerginleşerek bağırmaya ve hakaretler etmeye başlar. Personel tarafından 1111 tuşlanarak Beyaz Kod verilir. Güvenlik ekibi ve Beyaz Kod ekibi olay yerine 2 dakika içersinde ulaşır. Güvenlik görevlisi hastayı olay yerinden uzaklaştırır. Personel görevden çekilme hakkını kullanmayı talep etmiştir. Bu talebi olumlu karşılanır. Ardından mağdur Çalışan Hakları Birimine davet edilerek yaşanılan olayla ilgili adli işlem başlatılır.