Hastanemizde Diyabet Hastalarına Yönelik Eğitim ve Bilinçlendirme Amaçlı Diyabet Okulu Etkinliği Düzenlenmiştir.
03 Temmuz 2024

Modern çağın öne çıkan hastalıkları arasında diyabet maalesef ön sıralarda yer almaktadır. Ayrıca yapılan araştırma sonuçlarına göre ölümcül bir çok hastalığın oluşumunda da diyabetin rolünün etkili olduğu  açıklanmıştır. Bu nedenle erken tanı diyabetin kontrol altına alınabilmesi için oldukça önemlidir. Sağlık çalışanları bu konuda devreye girmektedir. Biz Kırıkhan Devlet Hastanesi olarak hastalarımıza eğitim vermeyi ve bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Hastane bünyemizde her ay düzenli olarak Diyabet Okulu adı altında eğitim düzenlenmektedir. Eğitimlerimize hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın katılımlarını bekliyoruz.
Diyabet Okulu katılımcılarımız:
Dahiiye Uzman Doktoru M. Emin Ergin